Øksnavadporten Eiendom

Kverneland Næringspark finner du mellom plogfabrikken til Kverneland Group ASA og Frøylandsvannet. Sammen med gode samarbeidspartnere kan vi tilby komplette nøkkelferdige bygg eller du kan selv ta ansvar for byggeprosessen.

Kverneland Næringspark er et attraktivt næringsområde med om lag 140 mål oppdelt i større og mindre næringstomter. Området er egnet til de fleste produksjons- og lagerformål. Tomtene tilpasses din bedrifts behov og ønsker.

Området har allerede i dag høy aktivitet av etablerte lokale, nasjonale og internasjonale bedrifter. Nabobedriftene utgjør en god miks av entreprenørbedrifter, kompetansebedrifter, industri/produksjonsbedrifter og handel- og servicevirksomhet. Samlet har disse bedriftene en omsetning på over 3,5 milliarder og sysselsetter over 1500 personer.

De største bedriftene som er etablert i området er Kverneland ASA, Block Berge Bygg/Veidekke, Q-Meieriene, Øglænd System AS og Masiv.

Området består av tre eiendommer:


Plogfabrikkvegen 2

Fullt utleid. Her finner du Masiv sitt hovedkontor. Andre leietakere er Coop Extra, Pizzabakeren, Europris, DNF og Uno X.

Plogfabrikkvegen 4
8.200 m2 byggeklar tomt. Prosjektert næringseiendom til leie

Plogfabrikkvegen 2 og 4 er regulert til sentrumsformål: handel, kontor, bolig, tjenesteyting.

Plogfabrikkvegen 3
Ca. 15.000 m2 byggeklar tomt. Prosjektert næringseiendom til leie.

Plogfabrikkvegen 3 er regulert til industri og lager.

Prosjektdetaljer

Prosjekttype: Næring
Status: Pågående prosjekt
Kommune: Klepp

Kontakt

Frank Skjæveland

Frank Skjæveland

Daglig leder Masiv Eiendom

Galleri

Klikk på bildene for å vise full størrelse

Kart