Eiendomsutvikler med lokalkunnskap

Masiv Eiendom AS har betydelig erfaring innen utvikling av en rekke prosjekter på Nord-Jæren, både i egen regi og på vegne av kunder. Inngående kjennskap til regionen har også bidratt til at Masiv Eiendom er en attraktiv samarbeidspartner for andre eiendomsutviklere

Dersom du er på jakt etter tomt til din virksomhet, kan Masiv Eiendom formidle tomter og tomteområder for handels- og næringsbygg flere steder lokalt på Jæren og Sør-Rogaland, deriblant Gjesdal Næringspark på Skurve utenfor Ålgård.

Vi er dessuten alltid på søk etter nye tomter og tomteområder som kan utvikles til bolig-, handels- eller næringsformål.

Fra vårt hovedkontor på Kvernaland i Klepp kommune har vi hele Nord-Jæren som nedslagsfelt, og alltid kort vei til ditt prosjekt. Masiv har gode folk i alle ledd, og kan lose ditt prosjekt gjennom hele byggeprosessen fra idé, via prosjektering, søkeprosess og selve byggingen frem til ferdig bygg.

Kontakt oss

Frank Skjæveland

Frank Skjæveland

Daglig leder Masiv Eiendom

Næringtomter

Masiv Eiendom står bak utvikling av en rekke næringstomter fra Time i sør til Randaberg i nord. Noen av disse kan du se i prosjektgalleriet lenger ned på denne siden. Vi har også vært en aktiv medspiller og drivkraft i utviklingen av flere attraktive næringsområder med god beliggenhet.

Boligtomter

Masiv Eiendom har også en rekke tomteområder for boliger som er under utvikling. Blant disse er Orstadhagen på Orstad, Kjeldsberg Ring i Sola, Madlavest i Stavanger og Skibmannshagen i Tananger.

Prosjekter Eiendom