Bygg til alle formål

Totalentrepriser innen næringsbygg er det Masiv Bygg er mest kjent for – og kan best av alle. Et samarbeid med oss i Masiv skal være preget av handlekraft, pålitelighet og mennesker som tar ansvar

Masiv har solid erfaring innen et bredt spekter av bygg, blant annet kontor, industri, lager, handel, bolig og idrettsanlegg. Du finner våre bygg både som signalbygg i sentrumsområder og som viktige brikker i samfunnet for øvrig, enten det er i bydeler eller næringsområder.

Vi har et stort antall referanser å vise til på hele Nord-Jæren. Blant våre mest synlige prosjekter kan man nevne Golf Tower på Forus, Sandnes Ulf sin hjemmebane, Østerhus Arena, og Havnespeilet, hvor Sandnes Sparebank holder til.

Men minst like viktig for oss er lageret vi bygger til din bedrift, verkstedet du trenger for å gjøre jobben for dine kunder og kontoret hvor dine ansatte skal jobbe, trives og lykkes.

Boligprosjekter er et annet satsingsområde for Masiv. Vi har flere tomter under utvikling og skal vokse i årene som kommer. Leiligheter i boligblokker som er bygget ved bruk av prefabrikerte betongelementer og klimavegg, er vårt spesialfelt. 

Som totalentreprenør kan vi hjelpe andre utbyggere fra idéfasen til overlevering av ferdige leiligheter og være en god medspiller i prosjektering og planlegging av fritidsboliger.

Blant våre kundegrupper er:

  • Bedriftseiere med flytteplaner eller utbyggingsplaner
  • Utbyggere, næringbygg for utleie
  • Utbyggere bolig
  • Offentlige byggherrer
Fra vårt hovedkontor på Kvernaland i Klepp kommune har vi hele Nord-Jæren som nedslagsfelt, og alltid kort vei til ditt prosjekt. Masiv har gode folk i alle ledd, og kan lose ditt prosjekt gjennom hele byggeprosessen fra idé, via prosjektering, søkeprosess og selve byggingen frem til ferdig bygg.

Kontakt oss

Helge Nærland

Helge Nærland

Daglig leder

Alf Johan Risholm Hansen

Alf Johan Risholm Hansen

Markedssjef

Referanser