Aktuelt

Ønsker du å holde deg litt oppdatert på hva vi driver med i Masiv? Da anbefaler vi at du følger oss på Facebook. Der poster vi jevnlig nytt om prosjekter, stillingsutlysninger og andre aktiviteter.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
25 nov 2021, 11:04
Masiv

Vi forlenger med Ålgård 💚⚽🖤

Denne uken forlenget vi sponsoravtalen med Ålgård Fotballklubb. ÅFK er en av mange klubber og idrettslag Masiv er engasjert i. Det er en glede å få ta del i utviklingen i klubben og bidra inn i organisasjonen og nettverket rundt.

ÅFK er en stor aktør i lokalsamfunnet på Ålgård og vi ser en enorm aktivitet rundt stadion fra morgen til kveld 🤩

- Masiv er den største sponsoren vi har, og vi setter utrolig stor pris på dette sponsorsamarbeidet. Uten denne støtten hadde vi aldri klart å gi like mye tilbake til våre medlemmer. Støtten fra Masiv setter oss i en posisjon til å gi et bedre tilbud til hele klubben, og vi har høyt fokus på at «alle skal med». Og så er de jo i tillegg en knakende god gjeng som deltar aktivt på arrangementer og som er lette å forholde seg til 🙌 Jeg kan faktisk aldri huske å ha fått nei når vi har bedt om hjelp, sier Geir Inge Fiskebekk, markedsleder i ÅFK.

Les mer om Masiv sitt sponsorarbeid her:
www.masiv.no/sponsor/

Heia Ålgård FK 💚⚽🖤
... Se merSe mindre

Vi forlenger med Ålgård FK 💚⚽🖤 Denne uken forlenget vi sponsoravtalen med Ålgård Fotballklubb. ÅFK er en av mange klubber og idrettslag Masiv er engasjert i. Det er en glede å få ta del i utviklingen i klubben og bidra inn i organisasjonen og nettverket rundt. ÅFK er en stor aktør i lokalsamfunnet på Ålgård og vi ser en enorm aktivitet rundt stadion fra morgen til kveld 🤩 - Masiv er den største sponsoren vi har, og vi setter utrolig stor pris på dette sponsorsamarbeidet. Uten denne støtten hadde vi aldri klart å gi like mye tilbake til våre medlemmer. Støtten fra Masiv setter oss i en posisjon til å gi et bedre tilbud til hele klubben, og vi har høyt fokus på at «alle skal med». Og så er de jo i tillegg en knakende god gjeng som deltar aktivt på arrangementer og som er lette å forholde seg til 🙌 Jeg kan faktisk aldri huske å ha fått nei når vi har bedt om hjelp, sier Geir Inge Fiskebekk, markedsleder i ÅFK. Les mer om Masiv sitt sponsorarbeid her: 
https://www.masiv.no/sponsor/ Heia Ålgård FK 💚⚽🖤
18 nov 2021, 10:08
Masiv

Bli kjent med Hanna 👇🤩

Hanna Njærheim er 24 år og bor på Bryne. Hun jobber som prosjektingeniør i Masiv og har tidligere hatt sommerjobb hos oss. I sommer ble hun ferdig med master i Industriell økonomi ved Universitetet i Stavanger, og hun begynte hos oss i august. Nå skal dere få bli bedre kjent med Hanna og hva hun jobber med 😀

◾ Hvordan er det å jobbe i Masiv?
Det er veldig kjekt. Jeg har blitt tatt veldig godt imot, det er et godt arbeidsmiljø og kjekke kollegaer. Det er høy kompetanse blant de ansatte, og jeg lærer noe nytt hver dag. Ingen dager er like, og det trives jeg godt med.

◾ Hvordan er en typisk arbeidsdag for deg?
Som prosjektingeniør bistår jeg prosjektleder og byggeplassleder i planlegging og tilrettelegging for gjennomføring av prosjektene. For tiden har jeg kontor på to byggeplasser hvor jeg får følge prosessene fra start til slutt. I tillegg sitter jeg en del med kundekontakt, jobber med fremdriftsplaner og deltar ellers på alt fra prosjekteringsmøter og byggemøter til befaringer på byggeplasser. Varierte arbeidsoppgaver gjør at arbeidshverdagen aldri blir kjedelig.

◾ Vi har for tiden en ledig stilling som prosjektingeniør, hvorfor skal folk søke på den?
Ønsker de å være en del av en arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø, og hvor man får være med på prosjekter fra start til slutt så anbefaler jeg folk til å søke. De vil få en variert og spennende arbeidshverdag med stor frihet og utfordringer etter ønske. Jeg kan garantere at du vil bli tatt godt imot og inkludert fra dag en, og med god oppfølging underveis. Les mer om stillingen her: www.masiv.no/jobb/

Takk for praten Hanna 🤩
... Se merSe mindre

Bli kjent med Hanna 👇🤩 Hanna Njærheim er 24 år og bor på Bryne. Hun jobber som prosjektingeniør i Masiv og har tidligere hatt sommerjobb hos oss. I sommer ble hun ferdig med master i Industriell økonomi ved Universitetet i Stavanger, og hun begynte hos oss i august. Nå skal dere få bli bedre kjent med Hanna og hva hun jobber med 😀 ◾ Hvordan er det å jobbe i Masiv? 
Det er veldig kjekt. Jeg har blitt tatt veldig godt imot, det er et godt arbeidsmiljø og kjekke kollegaer. Det er høy kompetanse blant de ansatte, og jeg lærer noe nytt hver dag. Ingen dager er like, og det trives jeg godt med. ◾ Hvordan er en typisk arbeidsdag for deg? 
Som prosjektingeniør bistår jeg prosjektleder og byggeplassleder i planlegging og tilrettelegging for gjennomføring av prosjektene. For tiden har jeg kontor på to byggeplasser hvor jeg får følge prosessene fra start til slutt. I tillegg sitter jeg en del med kundekontakt, jobber med fremdriftsplaner og deltar ellers på alt fra prosjekteringsmøter og byggemøter til befaringer på byggeplasser. Varierte arbeidsoppgaver gjør at arbeidshverdagen aldri blir kjedelig. ◾ Vi har for tiden en ledig stilling som prosjektingeniør, hvorfor skal folk søke på den? 
Ønsker de å være en del av en arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø, og hvor man får være med på prosjekter fra start til slutt så anbefaler jeg folk til å søke. De vil få en variert og spennende arbeidshverdag med stor frihet og utfordringer etter ønske. Jeg kan garantere at du vil bli tatt godt imot og inkludert fra dag en, og med god oppfølging underveis. Les mer om stillingen her: https://www.masiv.no/jobb/ Takk for praten Hanna 🤩
10 nov 2021, 15:21
Masiv

Første spadestikk på Madlavest 🤩

Dette er en stor dag 🥳 Kari Nessa Nordtun - ordfører i Stavange tok første spadestikk i det som blir en ny bydel i Stavanger – Madla vest.

Byggetrinn 1 består av 50 enheter der 60% er solgt og forventet innflytning sensommeren 2023.

Prosjektet eies 50/50 av Masiv og Ineo Eiendom. Tove Marie Sandvik i Stavanger Utvikling har ansvar for opparbeidelse av offentlig infrastruktur.

Dette er skikkelig stas 🤩

📷 - Fabel Media
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Mer nedbygging av matjord 🥲

10 nov 2021, 10:06
Masiv

HMS står øverst på agendaen vår 👷‍♂️💪👷‍♀️

Har du vært i kontakt med oss i Masiv, er det meget stor sannsynlighet for at du har møtt, hørt eller sett Helge Erga. Helge driver HMS Koordinatoren AS og vi er meget glade for å samarbeide med han. Han er aktiv og godt synlig både på kontoret vårt og på byggeplassene våre 🙌

Helge er med og systematiserer HMS arbeidet slik at vi til enhver tid har gode og sikre arbeidsvaner med en gjennomtenkt, sikker og trygg utførelse. Hver dag på hvert prosjekt. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og HMS-arbeid skal alltid stå øverst på agendaen 🖤💛

Les mer om HMS arbeidet vårt her:
www.masiv.no/om/hms/
... Se merSe mindre

HMS står øverst på agendaen vår 👷‍♂️💪👷‍♀️ Har du vært i kontakt med oss i Masiv, er det meget stor sannsynlighet for at du har møtt, hørt eller sett Helge Erga. Helge driver HMS Koordinatoren AS og vi er meget glade for å samarbeide med han. Han er aktiv og godt synlig både på kontoret vårt og på byggeplassene våre 🙌 Helge er med og systematiserer HMS arbeidet slik at vi til enhver tid har gode og sikre arbeidsvaner med en gjennomtenkt, sikker og trygg utførelse. Hver dag på hvert prosjekt. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og HMS-arbeid skal alltid stå øverst på agendaen 🖤💛 Les mer om HMS arbeidet vårt her: 
https://www.masiv.no/om/hms/Image attachment

Kommenter på Facebook

Goe mann😎

Gode kar 👍👍👍

Ja, at han er synlig er der ingen tvil om ,det kan kan være på godt og vont😂

Han har verdt itte meg i mangen år 🤔🤔🤔 Men i det sista he han ikkje klart å ta meg 🤣🤣🤣🤣Goe han🙂🙂🙂

03 nov 2021, 10:06
Masiv

VI SØKER PROSJEKTINGENIØR 💪

Er du ferdig med ingeniørstudiene sommeren 2022 eller kjenner du noen som er det?

Vi vil gjerne komme i kontakt med dyktige og engasjerte folk som vil være med oss på laget i tiden fremover ‍💪🤩

Søknadsfrist 1. desember.

Les mer om stillingen her 👇
www.masiv.no/jobb/
... Se merSe mindre

VI SØKER PROSJEKTINGENIØR 💪 
Er du ferdig med ingeniørstudiene sommeren 2022 eller kjenner du noen som er det? Vi vil gjerne komme i kontakt med dyktige og engasjerte folk som vil være med oss på laget i tiden fremover ‍💪🤩 Søknadsfrist 1. desember. Les mer om stillingen her 👇
https://www.masiv.no/jobb/
29 okt 2021, 8:59
Masiv

Nybygget til Haugsland as er nå tett 💪🤩👷‍♂️

Oppføring av nybygget til Haugsland på Foss Eikeland ligger godt i rute. Vi klargjør nå for støpt plate for avfallsstasjon og vaskehall. Fokuset fremover blir å få satt opp porter samt forberede uteområdet før høst blir til vinter.

Det er tydelig at høsten har slått inn. Dag, Kåre og Stian står på til det ytterste tross mye regn og vind. Det er godt å se at været ikke stopper denne gjengen fra å smile og å ha humøret på topp. Takk for det gode arbeidet dere leverer, og de gode holdningene dere viser 🙌

Det er godt å ha gode samarbeidspartnere i Stangeland Maskin , Thermax og Port Teknikk As 💪
... Se merSe mindre

22 okt 2021, 9:47
Masiv

Pålitelighet og handlekraft 🤝👷‍♂️💪

Pålitelighet og handlekraft er verdiene vi jobber for skal være grunnmuren i alt vi gjør. Dette fokuserer vi på både internt og ut mot våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har hatt en prat med Adrian Fosse Svendsen om hvordan verdiene gjenspeiles i Masiv.

◾ Hva legger dere i verdien pålitelighet?
I det legger vi pålitelighet i alle ledd. Våre ansatte skal oppleve pålitelighet fra både ledere og medarbeidere og dette skal skape trygghet. Våre kunder og samarbeidspartnere skal også oppleve pålitelighet i at vi leverer som avtalt til avtalt tid, avtalt kostnad og til ypperste kvalitet. Kundene skal stole på at vi leverer!

◾ På hvilken måte er verdien handlekraft viktig i Masiv?
Det er viktig å vise at vi er en handlekraftig aktør som kan faget vårt. Vi skal levere de beste løsningene for våre kunder, og kunden skal vite at vi tar de nødvendige grepene. Vår virksomhet skal ha ansatte med høy kompetanse, samt fokus i sitt daglige virke på pålitelighet og handlekraft både internt og eksternt.

Vårt hovedmål er å bli anbefalt i alle ledd, ved å vise pålitelighet og handlekraft, alltid 💛🖤
... Se merSe mindre

Pålitelighet og handlekraft 🤝👷‍♂️💪 Pålitelighet og handlekraft er verdiene vi jobber for skal være grunnmuren i alt vi gjør. Dette fokuserer vi på både internt og ut mot våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har hatt en prat med Adrian Fosse Svendsen om hvordan verdiene gjenspeiles i Masiv. ◾ Hva legger dere i verdien pålitelighet? 
I det legger vi pålitelighet i alle ledd. Våre ansatte skal oppleve pålitelighet fra både ledere og medarbeidere og dette skal skape trygghet. Våre kunder og samarbeidspartnere skal også oppleve pålitelighet i at vi leverer som avtalt til avtalt tid, avtalt kostnad og til ypperste kvalitet. Kundene skal stole på at vi leverer! ◾ På hvilken måte er verdien handlekraft viktig i Masiv?
Det er viktig å vise at vi er en handlekraftig aktør som kan faget vårt. Vi skal levere de beste løsningene for våre kunder, og kunden skal vite at vi tar de nødvendige grepene. Vår virksomhet skal ha ansatte med høy kompetanse, samt fokus i sitt daglige virke på pålitelighet og handlekraft både internt og eksternt. Vårt hovedmål er å bli anbefalt i alle ledd, ved å vise pålitelighet og handlekraft, alltid 💛🖤

Kommenter på Facebook

Solid og stødig, både mann og bedrift!👍

Go mann👍👍👍👍

14 okt 2021, 9:07
Masiv

Høy aktivitet på Skibmannshagen 👷‍♂️💪🤩

En liten statusrapport på arbeidet i Tananger:

- Blokk B har nå fått tett tak og vinduene er levert på byggeplassen. Tømmer- og tekniske fag er i full gang med innredning 🔨

- I blokk A er hulldekkene for gulvet i 5.etg montert og tømmer har startet med rominndeling av 2. etg. Det planlegges vegger og montasje av «lett-tak» i uke 44.

- I blokk D er alle betongelement med unntak av svalganger montert.

Se mer informasjon her: skibmannshagen.no/
... Se merSe mindre

07 okt 2021, 8:40
Masiv

Helge (38) har vært hos oss i over 20 år 🤩

To dager etter fylte 18 år, begynte Helge i Lothe Bygg. Hver morgen tok han mopeden fatt og kjørte retning jobb, der han på halvveien møtte en kollega og satt på i bilen videre med han. 20 år senere er mopeden byttet ut – men ikke jobben.

◾ Hvilke arbeidsoppgaver har du hatt i Masiv?
Jeg skulle starte som forskalingssnekker, men havnet rett på elementmontasje. Etter hvert ble det en 50/50-fordeling. Jeg trivdes veldig godt med det, men fikk spørsmål om å starte på kontoret og styre produksjonen i 2011. Jeg hoppet i det, og har holdt på med det i ti år nå.

◾ Hvordan trives du i jobben?
Jeg trives utrolig godt. Jobben min er sjelden kjedelig – kun hvis det er rolig. Men det er alltid ting som skjer, alltid nye utfordringer, så dagene flyr av gårde.

◾ Hva motiverer deg?
I Masiv er det slik at når du har jobbet i 25 år, så får du en «knib» av Helge Nærland. Derfor er jeg nødt til å være her i minst fem år til 🤗

◾ Hva gjør du på fritiden?
Da går det i familie, husbygging og tempo/motorsykler. Cecilie og de tre jentene våre passer godt på meg.

Takk for praten, Helge! 🤩
... Se merSe mindre

Helge (38) har vært hos oss i over 20 år 🤩 To dager etter fylte 18 år, begynte Helge i Lothe Bygg. Hver morgen tok han mopeden fatt og kjørte retning jobb, der han på halvveien møtte en kollega og satt på i bilen videre med han. 20 år senere er mopeden byttet ut – men ikke jobben. ◾ Hvilke arbeidsoppgaver har du hatt i Masiv?
Jeg skulle starte som forskalingssnekker, men havnet rett på elementmontasje. Etter hvert ble det en 50/50-fordeling. Jeg trivdes veldig godt med det, men fikk spørsmål om å starte på kontoret og styre produksjonen i 2011. Jeg hoppet i det, og har holdt på med det i ti år nå. ◾ Hvordan trives du i jobben?
Jeg trives utrolig godt. Jobben min er sjelden kjedelig – kun hvis det er rolig. Men det er alltid ting som skjer, alltid nye utfordringer, så dagene flyr av gårde. ◾ Hva motiverer deg? 
I Masiv er det slik at når du har jobbet i 25 år, så får du en «knib» av Helge Nærland. Derfor er jeg nødt til å være her i minst fem år til 🤗 ◾ Hva gjør du på fritiden?
Da går det i familie, husbygging og tempo/motorsykler. Cecilie og de tre jentene våre passer godt på meg. Takk for praten, Helge! 🤩Image attachmentImage attachment

Kommenter på Facebook

Tusen Takk for så mange fine kommentarer😊 En viktig faktor for å ‘’holde ut’’ så lenge i denne bransjen er å ha flinke folk rundt seg, noe jeg definitivt har💪🏼

Gratulerer Helge.😊 Godt å registrere at du fortsatt har en stødig hånd over betongelementer.👍

Goe mann dæ der💪 lås an inne så an ikke kjøre vekk🤪👍

Gratulera 😀👍🎉

Goe mann 👌!

Gratulera 👏🏻👏🏻🇳🇴👍

Gratulerer Helge 🇧🇻👍🥳

Gratulerer 💪, en fantastisk fagmann 💐

Gratla Moffi! Det e gutten sin….

Gratulera,👍

Gratulere helge mæ 20 års jubileum 🇳🇴🇳🇴🇳🇴👍

Gratulerer ungdom well done 👍 💅 😊

Stiligt, glae for å kjenna og omgås med deg 🥰🏍🏍🏍

Gratla👍

Gratulera Helge, huske godt når du begynte ja. Ivrige te tusen, lykke te videre👏👍

Gratulerer

Gratulerer Helge Jacobsen 👏👏👏👏💪💪💪💪🍾🍾🥂🥂

Gratulerer

Goe Helge👍👍 en mann te å stola på💪💪

🥇

Gralla 🥳💪🏻

Goe kar 🙂

View more comments

30 sep 2021, 9:15
Masiv

Forskaling og støping på Mariebo 💪👷‍♂️👌

Denne uken forskales det til støping av fundamenter som skal gjøre boligbygget med de flotte leilighetene på Mariero stødig som fjell. Det første byggetrinnet utgjør 25 leiligheter som vi bygger for OBOS.

Stødig håndverk og grundig arbeid utført av Kristoffer, Jan Morten, Gunnar og Leffi. Dette er virkelig en god gjeng som står på for å levere best mulig resultat 🤩

Gjengen var heldigvis ikke vanskelige å be når bilder skulle bli tatt 🙌

Les mer om Mariebo her 👇
nye.obos.no/ny-bolig/boligprosjekter/rogaland/stavanger/mariebo
... Se merSe mindre

24 sep 2021, 14:42
Masiv

Høsttur fra Ogna til Sirevåg 🍂🚶‍♀️🙌

I dag samles våre kjekke og hardtarbeidende ansatte for en sosial happening 🥳

Nå sitter vi på bussen til Ogna. Vi skal gå fra Ogna til Sirevåg og vi har planlagt flere stopp og morsomme aktiviteter. Kvelden avsluttes på Sirevåg konferansehotell med god mat og drikke.

Dette er en aldeles velfortjent sosial happening for våre ansatte 🙌
... Se merSe mindre

Høsttur fra Ogna til Sirevåg 🍂🚶‍♀️🙌 I dag samles våre kjekke og hardtarbeidende ansatte for en sosial happening 🥳 Nå sitter vi på bussen til Ogna. Vi skal gå fra Ogna til Sirevåg og vi har planlagt flere stopp og morsomme aktiviteter. Kvelden avsluttes på Sirevåg konferansehotell med god mat og drikke. Dette er en aldeles velfortjent sosial happening for våre ansatte 🙌Image attachmentImage attachment
16 sep 2021, 8:50
Masiv

Presisjon og glede på byggeplassen 🤩👷‍♀️💪
Første støp på Rema 1000 Nærbø gjorde vi ferdig forrige uke. Denne uken forskales og støpes fundamenter, såler og ringmurer i et særdeles godt tempo.

Det er gledelig å se at arbeidet utføres både med høy presisjon og smil om munnen 👏 Kunden får et resultat av høy kvalitet og våre ansatte har det kjekt på jobb. Da blir grunnlaget for elementmontasjen som starter i oktober perfekt 🤩🙌
... Se merSe mindre

08 sep 2021, 18:21
Masiv

Oppkjøring til Nordsjørittet! Ser du noen du kjenner? 🤩

Her en liten filmsnutt som viser oppladningen til Nordsjørittet 2021 som går av stabelen 11. september. I år er vi 14 påmeldte fra Masiv. På rittdagen blir det felles middag på Sandnes Brygge om kvelden med våre superspreke kollegaer🥳

Vi ønsker alle sammen lykke til! 🚴🏼‍♀️👏🏼
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Is anyone in your family taking part in this event?

06 sep 2021, 8:32
Toyota Sørvest

Toyota Sørvest Bryne og Jan Terje Meland gratulere Masiv med sitt nyeste medlem. Valget denne gangen ble en Toyota Proace comfort L2 med 4x4 levert rett på arbeidsplassen. Vi takker så mye for tilliten atter en gang. ... Se merSe mindre

Toyota Sørvest Bryne og Jan Terje Meland gratulere Masiv med sitt nyeste medlem. Valget denne gangen ble en Toyota Proace comfort L2 med 4x4 levert rett på arbeidsplassen. Vi takker så mye for tilliten atter en gang.
03 sep 2021, 9:49
Masiv

God gang på Soleglad 👷‍♂️ 💪

I går hadde vi en rundtur på byggeplassen (byggetrinn 1) som skal bli 36 flotte og prisgunstige leiligheter. Bedre utsikt enn dette skal du lete lenge etter 🤩

Det var lett å se at byggeplassleder Nils Ove var i særdeles godt humør 😀 Favorittlaget hans Tottenham er ubeseiret i årets sesong, og han har god tro på resten av sesongen⚽ Han var veldig fornøyd med at begge heis- og trappesjaktene er i full fart oppover. TKS Heis As skal levere heisene.

«Dette er et skikkelig betongingeniørverk. Det bygges over eksisterende lokaler og en mengde hensyn må ivaretas. Utover høsten starter vi med elementmontasje, slik råbygget står klart til jul», sier Nils Ove.

Det er fortsatt noen ledige leiligheter igjen i dette byggetrinnet. Kontakt EiendomsMegler 1 JÆRMEGLERE , megler Siv Merethe Jåtten Westergård på 977 46 629 om du har spørsmål. Les mer her www.soleglad.no

En riktig god helg fra alle oss i Masiv! ☀
... Se merSe mindre

26 aug 2021, 9:44
Masiv

Bli kjent med Svein Kåre 👇🤩

Vi har mange dyktige medarbeidere i Masiv, Svein Kåre Tollefsen er en av de. Han er 48 år og bor på Sviland sammen med familien sin. Han har jobbet som prosjektleder i Masiv i fire år. Nå skal dere få bli bedre kjent med han og jobben han gjør hos oss 😊

◾ Hva driver du med på fritiden?
På fritiden min går det stort sett i trening av travhesten min, og aktiviteter med familien.

◾ Hvordan er det å jobbe i Masiv?
Det vil jeg si er fantastisk fint. Her har vi en god blanding av ulike personligheter som går veldig bra sammen. Samtidig som det er et veldig høyt kompetansenivå både inne og ute 💻👷‍♂️

◾ Hvordan er en typisk arbeidsdag for deg?
Siden jeg jobber i Masiv Eiendom AS så blir det mye arbeid med regulering av eiendommer samt utvikling av disse frem til bygging. Oppfølging i selve byggeprosessene er også en del av min arbeidshverdag.

◾ Hvilke prosjekter jobber du med nå for tiden?
Jeg jobber med mange ulike prosjekter, men de største er Kanalhuset, Nylund Gård, Soleglad, Jædergården, Egglaget, utvikling av batterifabrikk på Kalberg, samt flere utviklingsprosjekter.

◾ Sist, men ikke minst, hva er favoritt fotballaget ditt?
Liverpool, Liverpool og kun Liverpool. Er vell ikke andre lag som kan kalle seg et fotballag?

Takk for praten Svein Kåre! 👏
... Se merSe mindre

Bli kjent med Svein Kåre 👇🤩 Vi har mange dyktige medarbeidere i Masiv, Svein Kåre Tollefsen er en av de. Han er 48 år og bor på Sviland sammen med familien sin. Han har jobbet som prosjektleder i Masiv i fire år. Nå skal dere få bli bedre kjent med han og jobben han gjør hos oss 😊 ◾ Hva driver du med på fritiden? 
På fritiden min går det stort sett i trening av travhesten min, og aktiviteter med familien. ◾ Hvordan er det å jobbe i Masiv?
Det vil jeg si er fantastisk fint. Her har vi en god blanding av ulike personligheter som går veldig bra sammen. Samtidig som det er et veldig høyt kompetansenivå både inne og ute 💻👷‍♂️ ◾ Hvordan er en typisk arbeidsdag for deg?
Siden jeg jobber i Masiv Eiendom AS så blir det mye arbeid med regulering av eiendommer samt utvikling av disse frem til bygging. Oppfølging i selve byggeprosessene er også en del av min arbeidshverdag. ◾ Hvilke prosjekter jobber du med nå for tiden? 
Jeg jobber med mange ulike prosjekter, men de største er Kanalhuset, Nylund Gård, Soleglad, Jædergården, Egglaget, utvikling av batterifabrikk på Kalberg, samt flere utviklingsprosjekter. ◾ Sist, men ikke minst, hva er favoritt fotballaget ditt? 
Liverpool, Liverpool og kun Liverpool. Er vell ikke andre lag som kan kalle seg et fotballag? Takk for praten Svein Kåre! 👏Image attachmentImage attachment
20 aug 2021, 8:57
Masiv

Elementmontasje på Lervik Brygge – Sjøtunet 💪👷‍♂️🏗

Masiv er totalentreprenør for Selvaag Bolig Rogaland sitt nyeste tilskudd, Lervik Brygge – Sjøtunet.

Denne uken startet vi med elementmontasje og brødrene Sele har hatt regien på arbeidet. Montasje av søyler og dragere må opp før leilighetsbygget kan reises. Produksjonsleder Helge var i går innom for inspeksjon 👷‍♂️

Totalt skal dette bli 66 rålekre boliger som passer utmerket inn i det maritime og urbane miljøet på Lervik Brygge 🤩

Dette blir peeeent 🙌
... Se merSe mindre

12 aug 2021, 18:07
Masiv

Det reises på Bore 🙌 👷‍♂️💪

De fire første hyttene ble overlevert før sommerferien. Flere hytter er på vei opp, og vi vet mange kjøpere er spent på å få hytten sin ferdig 🤩 Stolt Bolig jobber på spreng med å ferdigstille de neste hyttene.

Det er en glede å se dette aktive miljøet som bygger seg opp på nydelige Bore 🌊

Kunne du tenkt deg en strandhytte? Det er nå bare 6 hytter igjen. Sjekk ut www.borestrandhytter.no eller ring megler Miriam Klungtveit 928 29 333.
... Se merSe mindre

04 aug 2021, 9:12
Masiv

Skifestivalen BLINK 5. – 8. august 🥳

I morgen går startskuddet for årets Blinkfestival, og vi gleder oss stort 🙌

Vi er stolt sponsor og oppfordrer alle til å få med seg årets store happening.

Masiv ønsker utøverne lykke til og håper det blir et vellykka arrangement 🤩

Se program her: www.blinkfestivalen.no/program

📷 - Axelar/Øyvind Løvik
... Se merSe mindre

Skifestivalen BLINK 5. – 8. august 🥳 I morgen går startskuddet for årets Blinkfestival, og vi gleder oss stort 🙌 Vi er stolt sponsor og oppfordrer alle til å få med seg årets store happening. Masiv ønsker utøverne lykke til og håper det blir et vellykka arrangement 🤩 Se program her: https://www.blinkfestivalen.no/program 📷 - Axelar/Øyvind Løvik
» Vis flere innlegg...