Aktuelt

Ønsker du å holde deg litt oppdatert på hva vi driver med i Masiv? Da anbefaler vi at du følger oss på Facebook. Der poster vi jevnlig nytt om prosjekter, stillingsutlysninger og andre aktiviteter.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
16 sep 2021, 9:50
Masiv

Presisjon og glede på byggeplassen 🤩👷‍♀️💪
Første støp på Rema 1000 Nærbø gjorde vi ferdig forrige uke. Denne uken forskales og støpes fundamenter, såler og ringmurer i et særdeles godt tempo.

Det er gledelig å se at arbeidet utføres både med høy presisjon og smil om munnen 👏 Kunden får et resultat av høy kvalitet og våre ansatte har det kjekt på jobb. Da blir grunnlaget for elementmontasjen som starter i oktober perfekt 🤩🙌
... Se merSe mindre

08 sep 2021, 19:21
Masiv

Oppkjøring til Nordsjørittet! Ser du noen du kjenner? 🤩

Her en liten filmsnutt som viser oppladningen til Nordsjørittet 2021 som går av stabelen 11. september. I år er vi 14 påmeldte fra Masiv. På rittdagen blir det felles middag på Sandnes Brygge om kvelden med våre superspreke kollegaer🥳

Vi ønsker alle sammen lykke til! 🚴🏼‍♀️👏🏼
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Is anyone in your family taking part in this event?

06 sep 2021, 9:32
Toyota Sørvest

Toyota Sørvest Bryne og Jan Terje Meland gratulere Masiv med sitt nyeste medlem. Valget denne gangen ble en Toyota Proace comfort L2 med 4x4 levert rett på arbeidsplassen. Vi takker så mye for tilliten atter en gang. ... Se merSe mindre

Toyota Sørvest Bryne og Jan Terje Meland gratulere Masiv med sitt nyeste medlem. Valget denne gangen ble en Toyota Proace comfort L2 med 4x4 levert rett på arbeidsplassen. Vi takker så mye for tilliten atter en gang.
03 sep 2021, 10:49
Masiv

God gang på Soleglad 👷‍♂️ 💪

I går hadde vi en rundtur på byggeplassen (byggetrinn 1) som skal bli 36 flotte og prisgunstige leiligheter. Bedre utsikt enn dette skal du lete lenge etter 🤩

Det var lett å se at byggeplassleder Nils Ove var i særdeles godt humør 😀 Favorittlaget hans Tottenham er ubeseiret i årets sesong, og han har god tro på resten av sesongen⚽ Han var veldig fornøyd med at begge heis- og trappesjaktene er i full fart oppover. TKS Heis As skal levere heisene.

«Dette er et skikkelig betongingeniørverk. Det bygges over eksisterende lokaler og en mengde hensyn må ivaretas. Utover høsten starter vi med elementmontasje, slik råbygget står klart til jul», sier Nils Ove.

Det er fortsatt noen ledige leiligheter igjen i dette byggetrinnet. Kontakt EiendomsMegler 1 JÆRMEGLERE , megler Siv Merethe Jåtten Westergård på 977 46 629 om du har spørsmål. Les mer her www.soleglad.no

En riktig god helg fra alle oss i Masiv! ☀
... Se merSe mindre

26 aug 2021, 10:44
Masiv

Bli kjent med Svein Kåre 👇🤩

Vi har mange dyktige medarbeidere i Masiv, Svein Kåre Tollefsen er en av de. Han er 48 år og bor på Sviland sammen med familien sin. Han har jobbet som prosjektleder i Masiv i fire år. Nå skal dere få bli bedre kjent med han og jobben han gjør hos oss 😊

◾ Hva driver du med på fritiden?
På fritiden min går det stort sett i trening av travhesten min, og aktiviteter med familien.

◾ Hvordan er det å jobbe i Masiv?
Det vil jeg si er fantastisk fint. Her har vi en god blanding av ulike personligheter som går veldig bra sammen. Samtidig som det er et veldig høyt kompetansenivå både inne og ute 💻👷‍♂️

◾ Hvordan er en typisk arbeidsdag for deg?
Siden jeg jobber i Masiv Eiendom AS så blir det mye arbeid med regulering av eiendommer samt utvikling av disse frem til bygging. Oppfølging i selve byggeprosessene er også en del av min arbeidshverdag.

◾ Hvilke prosjekter jobber du med nå for tiden?
Jeg jobber med mange ulike prosjekter, men de største er Kanalhuset, Nylund Gård, Soleglad, Jædergården, Egglaget, utvikling av batterifabrikk på Kalberg, samt flere utviklingsprosjekter.

◾ Sist, men ikke minst, hva er favoritt fotballaget ditt?
Liverpool, Liverpool og kun Liverpool. Er vell ikke andre lag som kan kalle seg et fotballag?

Takk for praten Svein Kåre! 👏
... Se merSe mindre

Bli kjent med Svein Kåre 👇🤩 Vi har mange dyktige medarbeidere i Masiv, Svein Kåre Tollefsen er en av de. Han er 48 år og bor på Sviland sammen med familien sin. Han har jobbet som prosjektleder i Masiv i fire år. Nå skal dere få bli bedre kjent med han og jobben han gjør hos oss 😊 ◾ Hva driver du med på fritiden? 
På fritiden min går det stort sett i trening av travhesten min, og aktiviteter med familien. ◾ Hvordan er det å jobbe i Masiv?
Det vil jeg si er fantastisk fint. Her har vi en god blanding av ulike personligheter som går veldig bra sammen. Samtidig som det er et veldig høyt kompetansenivå både inne og ute 💻👷‍♂️ ◾ Hvordan er en typisk arbeidsdag for deg?
Siden jeg jobber i Masiv Eiendom AS så blir det mye arbeid med regulering av eiendommer samt utvikling av disse frem til bygging. Oppfølging i selve byggeprosessene er også en del av min arbeidshverdag. ◾ Hvilke prosjekter jobber du med nå for tiden? 
Jeg jobber med mange ulike prosjekter, men de største er Kanalhuset, Nylund Gård, Soleglad, Jædergården, Egglaget, utvikling av batterifabrikk på Kalberg, samt flere utviklingsprosjekter. ◾ Sist, men ikke minst, hva er favoritt fotballaget ditt? 
Liverpool, Liverpool og kun Liverpool. Er vell ikke andre lag som kan kalle seg et fotballag? Takk for praten Svein Kåre! 👏Image attachmentImage attachment
20 aug 2021, 9:57
Masiv

Elementmontasje på Lervik Brygge – Sjøtunet 💪👷‍♂️🏗

Masiv er totalentreprenør for Selvaag Bolig Rogaland sitt nyeste tilskudd, Lervik Brygge – Sjøtunet.

Denne uken startet vi med elementmontasje og brødrene Sele har hatt regien på arbeidet. Montasje av søyler og dragere må opp før leilighetsbygget kan reises. Produksjonsleder Helge var i går innom for inspeksjon 👷‍♂️

Totalt skal dette bli 66 rålekre boliger som passer utmerket inn i det maritime og urbane miljøet på Lervik Brygge 🤩

Dette blir peeeent 🙌
... Se merSe mindre

12 aug 2021, 19:07
Masiv

Det reises på Bore 🙌 👷‍♂️💪

De fire første hyttene ble overlevert før sommerferien. Flere hytter er på vei opp, og vi vet mange kjøpere er spent på å få hytten sin ferdig 🤩 Stolt Bolig jobber på spreng med å ferdigstille de neste hyttene.

Det er en glede å se dette aktive miljøet som bygger seg opp på nydelige Bore 🌊

Kunne du tenkt deg en strandhytte? Det er nå bare 6 hytter igjen. Sjekk ut www.borestrandhytter.no eller ring megler Miriam Klungtveit 928 29 333.
... Se merSe mindre

04 aug 2021, 10:12
Masiv

Skifestivalen BLINK 5. – 8. august 🥳

I morgen går startskuddet for årets Blinkfestival, og vi gleder oss stort 🙌

Vi er stolt sponsor og oppfordrer alle til å få med seg årets store happening.

Masiv ønsker utøverne lykke til og håper det blir et vellykka arrangement 🤩

Se program her: www.blinkfestivalen.no/program

📷 - Axelar/Øyvind Løvik
... Se merSe mindre

Skifestivalen BLINK 5. – 8. august 🥳 I morgen går startskuddet for årets Blinkfestival, og vi gleder oss stort 🙌 Vi er stolt sponsor og oppfordrer alle til å få med seg årets store happening. Masiv ønsker utøverne lykke til og håper det blir et vellykka arrangement 🤩 Se program her: https://www.blinkfestivalen.no/program 📷 - Axelar/Øyvind Løvik
31 jul 2021, 20:10
Sandnes Ulf Toppfotball

Hvor er du lørdag om 6 uker?
11 september håper vi du vil oppleve:
💥 Dumdum Boys
💥 Ingenting
💥 Åge Sten Nilsen
💥 The Fours
🏟 Øster Hus Arena
🕠 fra kl 16:30-23.00

Samle venner, kollegaer, naboer.. Ja, de du er glad og bli med på tidenes første konsert på Øster Hus Arena! 🥳

Offisielle konsertpartnere:
Øster Hu - Auto 2000 - Olavs Trafikkskole - Sig.Halvorsen - Masiv - Moray Systems As

Billettpris kr 649,- eks billettavgift.
Du får pengene igjen ved avlyst konsert 🙏

For billettbestilling:

sandnesulf.ticketco.events/no/nb/m/e/klargjoering
... Se merSe mindre

21 jul 2021, 10:45
Masiv

Bryne FK - Sandnes Ulf kl 18:00 i dag ⚽

Vi er stolt sponsor av Bryne FK og Sandnes Ulf. Om få timer møtes to av lagene i våre hjerter til kamp. Veldig kjekt at begge lag spiller med Masiv logo på shortsen 🤩

Vi ønsker begge lag lykke til. Måtte den beste vinne!

Hva tror du resultatet blir? 🤩⚽💪

📸: Nanco Hoogstad og Svenn Olav Sele
... Se merSe mindre

Bryne FK - Sandnes Ulf kl 18:00 i dag ⚽ Vi er stolt sponsor av Bryne FK og Sandnes Ulf. Om få timer møtes to av lagene i våre hjerter til kamp. Veldig kjekt at begge lag spiller med Masiv logo på shortsen 🤩 Vi ønsker begge lag lykke til. Måtte den beste vinne! Hva tror du resultatet blir? 🤩⚽💪 📸: Nanco Hoogstad og Svenn Olav Sele

Kommenter på Facebook

1 mål til Bryne og 2 mål til Sandnes 🤞🤞🌞😎🌞. Masse lykke til 💙💙

14 jul 2021, 10:08
Masiv

Sommerjobb i Masiv ☀🤩💪

Pernille Skrettingland fra Bryne og Philip Tjessem Egeland fra Ålgård er to av de dyktige unge lovende vi er så heldige å ha med oss på laget denne sommeren.

Pernille er 19 år og studerer for å bli byggingeniør på NTNU i Trondheim. Hun er for tiden med prosjektleder Gøran Håland. Hun får dermed et godt innblikk i hvordan det er å jobbe med planlegging av ulike boligprosjekter i byggebransjen.

«Det er veldig nyttig for meg å få reell erfaring og se hvordan det jeg studerer faktisk kan brukes i praksis. Det er mange kjekke folk i Masiv og de har tatt meg veldig godt imot. Jeg føler meg ganske sikker på at jeg har valgt riktig studieretning», sier Pernille.

Philip er 18 år og nettopp ferdig med videregående skole på Sola vgs. Han jobber for tiden på Trebyen prosjektet på Jørpeland hvor han jobber som forskalingssnekker, binder jern og lager støpekasser.

«Dette er en veldig interessant sommerjobb. Jeg har blitt kjent med mange nye kjekke folk som har lært meg mye nytt. Jeg skal innrømme at jeg er sliten etter en dag på jobb, for det er en tungt fysisk jobb. Men jeg får jo god trening», smiler Philip.

Vi ønsker alle våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte en riktig god sommer ☀☀☀
... Se merSe mindre

07 jul 2021, 10:42
Masiv

Vi bygger Trebyen på Jørpeland 🤩👷‍♂‍🌳

Masiv har totalentreprise på Trinn 1 av Trebyen. Trinnet inneholder 24 leiligheter med 12 i hver av de to blokkene.

Nå er Thomas, Leffi, Ben, Philip, Ingvild og Brian godt i gang med betongarbeidet 💪

Fiskå Maskin A har gjort en strålende jobb med utgraving. Nå støpes fundamenter og ringmurer slik at Block Berge Bygg og Rørlegger Torgersen A kan komme i gang med sitt arbeid 👌

Leilighetene i Trebyen har en nydelig beliggenhet med fantastisk utsikt over sjøen ☀🌊🙌

Les mer om prosjektet her:
www.trebyen.no
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Dette blir bra 👍👍

Så blir stål produsert av Stålteknikk AS👍😊

01 jul 2021, 10:36
Masiv

Elementmontasje i solsteiken 💪👷‍♂‍🙌

Denne uken jobber vi med elementmontasje på Tanangerhallen. Emil sveiser sammen element, mens Svein Ådne dirigerer elementene fra bil til krakk. Gysesjef Tom er strålende fornøyd🤩

Gutta er enige om at de har fått en god åpning på montasjen og at alt går meget bra.

Stangeland Maskin planerer ut for gulv og er graveentreprenør på prosjektet og Naboen leverer liften.

Alt i alt: 10 av 10 fra gjengen i Tananger ☀
... Se merSe mindre

24 jun 2021, 9:34
Masiv

Vi har ikke tatt ferie 💪👷‍♂‍☀

I går støpte vi ringmuren til Haugsland as sitt nye kombinasjonsbygg på Foss Eikeland. 25 kubikk betong ble levert fra Sandnes & Jærbetong 👌

Ringmuren ble støpt med millimeters presisjon for å sikre et godt grunnlag for elementmontasjen som vi starter med etter ferien 📏

Morten, Asle og Kåre hadde full kontroll på arbeidet. De meldte om god stemning og en herlig dag på jobb. Kåre ga tipp topp tommel opp 👍🙌🤩
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

So this will become offices and apartments?

17 jun 2021, 11:15
Masiv

Fantastisk salgsstart av Bore Strandhytter 🤩

Salget av trinn 2 startet mandag denne uken. Av 14 hytter ble 5 solgt på et blunk 🙌

Det jærske lyset ligger som magi over Borestranden uansett om det er skyfritt, overskyet eller regn. For ikke å glemme den nydelige rosafargen på solnedgangene i vest.

Lukk øynene og se for deg dette 🤩
☀ Du våkner til synet av Borestranden
☀ Du spiser frokost med nydelig utsikt
☀ Du nyter en kaffekopp i en flott hytte
☀ Du tar en rusletur på stranda etter frokost
☀ Du ser ungene leke i verdens største sandkasse
☀ Du tar med deg surfebrettet og tester bølgene
☀ Du nyter stillheten og kan koble av 100%
☀ Du nyter solnedgangen fra hytten eller terrassen

Har du lyst å oppleve noe av dette? 😍
Da må du være rask. Det er nå 9 hytter igjen i dette byggetrinnet.

Les mer om hyttene på www.borestrandhytter.no

Eiendomsmegler: DNB Eiendom – Miriam Klungtveit, 928 29 333
Utbyggere: Masiv Eiendom og IKM Invest
Entreprenør: Stolt Bolig
... Se merSe mindre

Fantastisk salgsstart av Bore Strandhytter 🤩 Salget av trinn 2 startet mandag denne uken. Av 14 hytter ble 5 solgt på et blunk 🙌 Det jærske lyset ligger som magi over Borestranden uansett om det er skyfritt, overskyet eller regn. For ikke å glemme den nydelige rosafargen på solnedgangene i vest. Lukk øynene og se for deg dette 🤩
☀ Du våkner til synet av Borestranden
☀ Du spiser frokost med nydelig utsikt
☀ Du nyter en kaffekopp i en flott hytte
☀ Du tar en rusletur på stranda etter frokost
☀ Du ser ungene leke i verdens største sandkasse
☀ Du tar med deg surfebrettet og tester bølgene
☀ Du nyter stillheten og kan koble av 100%
☀ Du nyter solnedgangen fra hytten eller terrassen Har du lyst å oppleve noe av dette? 😍
Da må du være rask. Det er nå 9 hytter igjen i dette byggetrinnet. Les mer om hyttene på www.borestrandhytter.no Eiendomsmegler: DNB Eiendom – Miriam Klungtveit, 928 29 333
Utbyggere: Masiv Eiendom og IKM Invest 
Entreprenør: Stolt BoligImage attachmentImage attachment
11 jun 2021, 10:03
Masiv

Elementmontasje i strålende vær 💪 👷‍♂️ ☀️

Stian og teamet hans har klødd i fingrene etter å begynne med elementmontasje på Skibmannshagen i Tananger. Tirsdag denne uken monterte vi hulldekk over parkeringskjelleren 🏗

Donatas og Frode tok imot hulldekkene og fikk disse trygt på plass 💪

Nå blir det spennende å følge fremdriften de neste ukene når bygget reises fra byggegropen.

PS. Det er bare noen få leiligheter igjen. Så vær rask om du vil sikre deg en av disse flotte leilighetene! 🤩

www.skibmannshagen.no
... Se merSe mindre

03 jun 2021, 10:04
Masiv

Første spadestikk i Hellestø Arena er tatt 🤩

Vi er glade for å få bygge den nye treningshallen på Tananger. Hellestø Arena skal stå klar til jul.

Forrige uke startet vi med gravearbeidet og dette ble feiret med nydelig kake fra Madla Handelslag SA. Elementene skal settes opp før sommerferien 💪

Bjarne Hellestø fra Hellestø Bilpaviljong - Første spadestik fikk gleden av å ta det første spadestikket. Med seg hadde han Eli Christ (fra Havørn Gym og Tur), varaordfører Siv-Len Strandskog, Per Heen og Ørjan Kjærstad. (begge fra Havørn Håndba) 🙌🏼

Bjarne er strålende fornøyd med tilbudet Havørn gir barn og unge i Tananger. Nå gleder både han og Havørn seg til den nye hallen står klar 🤾‍♀️🏒🤸🏃‍♂️
... Se merSe mindre

Første spadestikk i Hellestø Arena er tatt 🤩 Vi er glade for å få bygge den nye treningshallen på Tananger. Hellestø Arena skal stå klar til jul. Forrige uke startet vi med gravearbeidet og dette ble feiret med nydelig kake fra Madla Handelslag SA. Elementene skal settes opp før sommerferien 💪 Bjarne Hellestø fra Hellestø Bilpaviljong - Bilpaviljongen AS fikk gleden av å ta det første spadestikket. Med seg hadde han Eli Christ (fra Havørn Gym og Turn), varaordfører Siv-Len Strandskog, Per Heen og Ørjan Kjærstad. (begge fra Havørn Håndball) 🙌🏼 Bjarne er strålende fornøyd med tilbudet Havørn gir barn og unge i Tananger. Nå gleder både han og Havørn seg til den nye hallen står klar 🤾‍♀️🏒🤸🏃‍♂️Image attachmentImage attachment
27 mai 2021, 10:12
Masiv

Har du hørt om Kanalhuset vi skal bygge i Ålgård sentrum? 🤩

Kanalhuset vil bestå av næringslokaler i de to nederste etasjene og 39 leiligheter fra 3. etasje og oppover 👍

Størrelsen på leilighetene varierer fra 44 til 130 m2. Leilighetene har gode romløsninger og man vil kunne nyte den flotte utsikten fra begge sidene av leiligheten.

Alle leilighetene har terrasse eller balkong med glimrende sol og lysforhold ☀ Prosjektet har en unik plassering midt i sentrum. Du vil få shopping, lek og natur rett utenfor dørstokken 🏬 🙌 ☀

Salgsstart blir i september, men allerede nå kan du melde deg på nyhetsbrevet på www.kanalhuset.no for å være den første som får ny informasjon om prosjektet!

Megler: Proaktiv Eiendomsmegling - Bjarne Edland
Utbyggere: Norwegain Outlet, Coop og Masiv
... Se merSe mindre

Har du hørt om Kanalhuset vi skal bygge i Ålgård sentrum? 🤩 Kanalhuset vil bestå av næringslokaler i de to nederste etasjene og 39 leiligheter fra 3. etasje og oppover 👍 Størrelsen på leilighetene varierer fra 44 til 130 m2. Leilighetene har gode romløsninger og man vil kunne nyte den flotte utsikten fra begge sidene av leiligheten. Alle leilighetene har terrasse eller balkong med glimrende sol og lysforhold ☀ Prosjektet har en unik plassering midt i sentrum. Du vil få shopping, lek og natur rett utenfor dørstokken 🏬 🙌 ☀ Salgsstart blir i september, men allerede nå kan du melde deg på nyhetsbrevet på www.kanalhuset.no for å være den første som får ny informasjon om prosjektet! Megler: Proaktiv Eiendomsmegling - Bjarne Edland 
Utbyggere: Norwegain Outlet, Coop og MasivImage attachmentImage attachment
21 mai 2021, 19:12
Masiv

Vil du ha denne fantastiske utsikten? 🤩🙌

Etter sommerferien starter vi å bygge Soleglad på Bryne. Dette spennende prosjektet inneholder 53 flotte leiligheter på Brynes vestkant. På første byggetrinn er 21 av 36 leiligheter solgt ☀️

Leilighetene har et unikt særpreg, god plassutnyttelse og spennende løsninger. Det vil også bli bygget et drivhus som kan brukes som selskapslokalet med tilhørende uteområdet til utlån for beboere i Soleglad.

Les mer om Soleglad på www.soleglad.no
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Arne Auestad Stina Ueland 👍

» Vis flere innlegg...