Aktuelt

Ønsker du å holde deg litt oppdatert på hva vi driver med i Masiv? Da anbefaler vi at du følger oss på Facebook. Der poster vi jevnlig nytt om prosjekter, stillingsutlysninger og andre aktiviteter.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

19 mar 2020, 19:53

Thomas Olsen

Stangeland Mølle våkner til liv💪👍 ... Se merSe mindre

Stangeland Mølle våkner til liv💪👍

19 mar 2020, 11:42

Masiv

Hos Ålgårdhallen fortsetter arbeidet - selvfølgelig med sikkerhet og smittevern som førsteprioritet. Situasjonen vi er i skaper utfordringer, men vi prøver så godt vi kan å holde hjulene i gang.

Ta vare på hverandre, og husk: hold hodet kaldt og hjertet varmt💛
... Se merSe mindre

12 mar 2020, 11:26

Masiv

Stangeland Mølle samler hele produksjonen inn under samme tak 🌾

Nybygget er oppført med betongelementer og vil ha funksjoner som losseskur, mølle, lager, pakkeri og kontorfasiliteter. Selve møllebygget vil bli på hele 7 etasjer og ca. 30 meter høyt, innredet med mølleteknisk utstyr og siloer. Her vil det bli rikelig med plass til både produksjon og lagervirksomhet.
... Se merSe mindre

Stangeland Mølle samler hele produksjonen inn under samme tak 🌾  Nybygget er oppført med betongelementer og vil ha funksjoner som losseskur, mølle, lager, pakkeri og kontorfasiliteter. Selve møllebygget vil bli på hele 7 etasjer og ca. 30 meter høyt, innredet med mølleteknisk utstyr og siloer. Her vil det bli rikelig med plass til både produksjon og lagervirksomhet.Image attachment

06 mar 2020, 15:51

Masiv

Vi er stolt totalentreprenør for Ålgårdhallen🤸‍♂️Her er det to håndballflater med plass til 1100 tilskuere. Bygget vil også inneholde styrkerom, kantine, bueskytteranlegg, kontor, lager og garderobefasiliteter.

For de teknisk interesserte👷‍♂️: hallen er bygd opp i betongelementer med falske fuger. Taket består av stålplater og hulldekker. Dører og vinduer er i aluminium. Hallen er bygd etter "Arenakrav for eliteserie og 1. divisjon", noe som blant annet setter strenge føringer for gulv, lys, lyd, publikum og tv.

Vi gleder oss til hallen er ferdig til sommerferien 2020!
... Se merSe mindre

Vi er stolt totalentreprenør for Ålgårdhallen🤸‍♂️Her er det to håndballflater med plass til 1100 tilskuere. Bygget vil også inneholde styrkerom, kantine, bueskytteranlegg, kontor, lager og garderobefasiliteter.  For de teknisk interesserte👷‍♂️: hallen er bygd opp i betongelementer med falske fuger. Taket består av stålplater og hulldekker. Dører og vinduer er i aluminium. Hallen er bygd etter Arenakrav for eliteserie og 1. divisjon, noe som blant annet setter strenge føringer for gulv, lys, lyd, publikum og tv.  Vi gleder oss til hallen er ferdig til sommerferien 2020!Image attachmentImage attachment

24 feb 2020, 22:07

Masiv

Masiv er stolt Totalentreprenør for Ålgårds nye storstue Ålgårdshallen 👍 ... Se merSe mindre

23 jan 2020, 22:05

Masiv

Se bilder fra nybygget til Archer👇👷‍♂️ ... Se merSe mindre

22 jan 2020, 18:30

Masiv

Herlig vær og god stemning på Soleglad ☀️

Prosjektet er et næringsbygg på Kåsen i Klepp kommune.
... Se merSe mindre

» Vis flere innlegg...